• 2103002216
  • sgkdralleios@gmail.com
  • Αλεξάνδρου 3 και Τζαβέλλα, Πειραιάς
Αρχείο
ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ- ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ Δ.Σ.- ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ- ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ Δ.Σ.- ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ

Αγαπητοί γονείς,

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σας καλεί σε επαναληπτικές εκλογές για την ανάδειξη Ελεγκτικής Επιτροπής, οποία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015. Η ψηφοφορία για την εκλογή των μελών θα ξεκινήσει στις 13.30 μμ. και θα ολοκληρωθεί στις 16:30μ.μ., στο αμφιθέατρο του σχολείου, όπου θα βρίσκεται το ψηφοδέλτιο με τους υποψηφίους και η κάλπη. Η εφορευτική Επιτροπή που θα παρευρίσκεται, θα επιλύει τυχόν απορίες σας.

Οι υποψηφιότητες πρέπει να κατατεθούν στο γραφείο του Συλλόγου έως 27.01.2015. Όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα, μπορούν να απευθυνθούν στο γραφείο του Συλλόγου, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη αίτηση.

Σας υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στην ψηφοφορία έχουν οι γονείς ή οι κηδεμόνες που έχουν καταβάλλει την ετήσια συνδρομή προς τον Σύλλογο. Η οικονομική τακτοποίηση μπορεί να γίνει έως την έναρξη της ψηφοφορίας.

Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη, και σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά στο έργο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Επίσης, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων σας ενημερώνει ότι τα συμβούλια του Δ.Σ. θα πραγματοποιούνται την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα στις 19:15.

Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις συνελεύσεις μας, μπορούν να παρευρίσκονται στα γραφεία του Συλλόγου την ανωτέρω ημερομηνία.

Σε περίπτωση αλλαγής της ημερομηνίας, θα ενημερώνεστε με σχετική ανακοίνωση.

Τέλος, ενόψει της διοργάνωσης του καθιερωμένου αποκριάτικου χορού του Συλλόγου, όσοι γονείς- επαγγελματίες του σχολείου μας ενδιαφέρονται να προβούν σε διαφόρων μορφών χορηγιών, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Πρόεδρο του Συλλόγου, κα. Παπαχρηστοπούλου (6975861039) για περισσότερες πληροφορίες. Οι χορηγίες αυτές θα συμβάλλουν στη ελαχιστοποίηση του κόστους πραγματοποίησης της εκδήλωσής μας.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ