• 2103002216
  • sgkdralleios@gmail.com
  • Αλεξάνδρου 3 και Τζαβέλλα, Πειραιάς
Αρχείο
ΜΕΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ – ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ – ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ

ΜΕΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ – ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ – ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ

Πειραιάς, 1 Δεκεμβρίου 2014

ΜΕΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ – ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ – ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Ραλλείων Π.Π.Δ.Σ.Α., σε συνεργασία με το Σύλλογο Διδασκόντων, αλλά και τους /τις μαθητές/τριες των σχολείων μας, τη Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, από τις 11.00π.μ. έως τις 15.00μ.μ, διοργανώνουν από κοινού μέρα αλληλεγγύης, προσφέροντας σε σχολεία του Πειραιά και σε παιδιά που έχουν ανάγκη, τρόφιμα μακράς διάρκειας, προϊόντα υγιεινής (Χαρτικά είδη, ρολά υγείας, κλπ.) και είδη γραφικής ύλης που θα συγκεντρωθούν από τις δικές σας προσφορές. Η συγκέντρωση των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο αμφιθέατρο των σχολείων μας.

Παράλληλα, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων έχει οργανώσει χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες – παιχνίδια για τα παιδιά μας, αλλά και Χριστουγεννιάτικο Παζάρι για τους γονείς. Εκεί, θα βρείτε να αγοράσετε σε χαμηλές τιμές δώρα όπως: χριστουγεννιάτικα στολίδια και είδη για το σπίτι, συσκευασίες δώρου με γλυκίσματα, σπιτικά λικέρ και μαρμελάδες, κοσμήματα, σαπούνια, γούρια και πολλά άλλα, όλα χειροποίητα από μητέρες του σχολείου μας, καθώς και κατασκευές μαθητών του σχολείου μας.

Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες για τα παιδιά:

Θεατρικό παιχνίδι – Αφήγηση Παραμυθιού, Face painting, κατασκευή στολιδιών για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, γράμμα στον Αϊ Βασίλη, κατασκευή διακοσμητικών χριστουγεννιάτικων δέντρων, διακόσμηση σπιτικών μπισκότων και πολλές εκπλήξεις για παιδιά μας.

Παράλληλα αυτή την εβδομάδα, ξεκινάει η διάθεση των λαχνών για την Λαχειοφόρο αγορά η οποία θα ολοκληρωθεί την ημέρα του Bazaar, όπου θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση στο τέλος της εκδήλωσης. (Ακολουθεί ενδεικτική λίστα δώρων).

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την αγορά Άσπρων Πινάκων για όλες τις τάξεις του σχολείου μας.

Σας περιμένουμε

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΡΑΛΛΕΙΩΝ Π.Π.Δ.Σ.