• 2103002216
  • sgkdralleios@gmail.com
  • Αλεξάνδρου 3 και Τζαβέλλα, Πειραιάς
Αρχείο
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ Α’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ Α’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015

Αγαπητοί γονείς,

Από χθες έχει ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την εισαγωγή μαθητών στα πρότυπα πειραματικά σχολεία της χώρας, μεταξύ των οποίων εντάσσεται και το δικό μας δημοτικό σχολείο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους έως και την 31η Μαρτίου 2014, σύμφωνα με τη διοικούσα επιτροπή για τα πρότυπα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://apps.athena.net.gr/pps/deppsform.php, επιλέγοντας το σχολείο που θέλει να φοιτήσει το παιδί τους.

Ειδικότερα για τα πρότυπα πειραματικά δημοτικά σχολεία η τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί με κλήρωση στην περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό των προβλεπόμενων θέσεων. Τα οποιαδήποτε δικαιολογητικά που μπορεί να απαιτούνται, θα κατατεθούν στη διεύθυνση του σχολείου, εφόσον κληρωθούν τα παιδιά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι γονείς και οι κηδεμόνες των παιδιών που ενδιαφέρονται τα παιδιά τους να φοιτήσουν σε πρότυπα πειραματικά δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία, μπορούν να υποβάλουν αίτηση μόνο σε ένα πρότυπο πειραματικό σχολείο για κάθε σχολικό έτος.

Όσον αφορά τα πρότυπα πειραματικά γυμνάσια και λύκεια οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση, ενώ η εισαγωγή των παιδιών κρίνεται από την απόδοσή τους στα αντίστοιχα τεστ δεξιοτήτων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απόφαση της ΔΕΠΠΣ, πατήστε εδώ.

Για την λίστα με τα πρότυπα πειραματικά σχολεία, πατήστε εδώ.