• 2103002216
  • sgkdralleios@gmail.com
  • Αλεξάνδρου 3 και Τζαβέλλα, Πειραιάς
Αρχείο
Διάκριση των μαθητών σχολείου μας στο Πανελλήνιο Κύπελλο SHOTOKAN ΚΑΡΑΤΕ 2011

Διάκριση των μαθητών σχολείου μας στο Πανελλήνιο Κύπελλο SHOTOKAN ΚΑΡΑΤΕ 2011

Διάκριση των μαθητών σχολείου μας στο Πανελλήνιο Κύπελλο SHOTOKAN ΚΑΡΑΤΕ 2011

ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΡΑΛΛΕΙΟΥ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ!!!

4ο Kύπελλο SHOTOKAN ΚΑΡΑΤΕ: Μαρούσι, Κυριακή 12-6-2011, στο κατάμεστο Αθλητικό Κέντρο “Δαΐς” των Εκπαιδευτηρίων “Δούκα”, με συμμετοχή 20 Συλλόγων απ’ όλη την Ελλάδα.

Αναμεταδίδω φωτορεπορτάζ του ηλεκτρονικού αθλητικού περιοδικού “Dynamic Sports” για την “Dream Team” των Ραλλείων Πειραματικών Δημοτικών Σχολείων:

Η πανελλήνια κατάταξη των “Karate Kids” του Σχολείου μας στο αγώνισμα των ΚΑΤΑ:

  1. Μιχάλης Γουνελάς: 3η θέση, Κύπελλο και δίπλωμα (γ. 2002)
  2. Στέλλα Ιατρίδου: 5η θέση, Μετάλλιο και δίπλωμα (γ. 2003)
  3. Ευάγγελος Μανουσάκης: 7η θέση, Μετάλλιο και δίπλωμα (γ. 1999)

Στις 2 συνημμένες φωτογραφίες: α) οι 3 πρωταθλητές μας με τον Ιάπωνα κορυφαίο Δάσκαλο και Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας κο Τετσούο Οτάκε, 7ο Dan ΕΛ.Ο.Κ. (που υπέγραψε τα διπλώματά τους) και τον Δάσκαλό τους και μέλος του Συλλόγου μας κο Χαρίλαο Ιατρίδη, 2ο Dan ΕΛ.Ο.Κ. ενώ φωτογραφίζονται για το αθλητικό περιοδικό πολεμικών τεχνών “Μαύρη Ζώνη” και β) Η Στέλλα Ιατρίδου σε άψογη τεχνική κατά τη διάρκεια του αγώνα της, ενώ πίσω της διακρίνονται να της συμπαρίστανται ο Μιχάλης και ο Ευάγγελος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα παιδιά της ομάδας μας ξεκίνησαν για πρώτη φορά να αθλούνται στο Καράτε στο Σχολείο μας μόλις το 2010, ενώ ο Ευάγγελος πριν τους αγώνες είχε μείνει αναγκαστικά εκτός προπονήσεων πάνω από 1,5 μήνα λόγω (εξωαθλητικού) τραυματισμού του!!!…

Επίσης οι καρατέκα μας που αποτέλεσαν την αντιπροσωπευτική ομάδα του Σχολείου μας στο 4ο Κύπελλο SHOTOKAN της 12-6-2011, είχαν διακριθεί και στο εσωτερικό πρωτάθλημα των Ραλλείων Πειραματικών Δημοτικών Σχολείων, που διεξήχθη την 4-6-2011, όπου: α) ο Μιχάλης Γουνελάς κατέκτησε την 1η θέση και χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του KUMITE στην κατηγορία των γεν. το 2002, την 2η θέση και αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα των ΚΑΤΑ και την 2η θέση και αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα του KUMITE στην κατηγορία OPEN, β) Η Στέλλα Ιατρίδου κατέκτησε την 1η θέση και χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα των ΚΑΤΑ και την 1η θέση και χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του KUMITE, αμφότερα στην κατηγορία OPEN και γ) ο Ευάγγελος Μανουσάκης κατέκτησε την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα των ΚΑΤΑ και την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του KUMITE, αμφότερα στην κατηγορία OPEN.

Για το εσωτερικό πρωτάθλημα του Σχολείου μας θα ακολουθήσει αναλυτικό φωτορεπορτάζ με περιγραφές αγώνων.