• 2103002216
  • sgkdralleios@gmail.com
  • Αλεξάνδρου 3 και Τζαβέλλα, Πειραιάς
Εκδηλώσεις
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ κα. Δ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΣΤΑ ΡΠΔΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ κα. Δ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΣΤΑ ΡΠΔΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣ του ΣΓΚ

Αγαπητοί γονείς,

Το Δ.Σ του ΣΓΚ υποδέχθηκε σήμερα 27/10 στο σχολείο μας την Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων κα. Δόμνα Μιχαηλίδου – Domna Michailidou. Θα θέλαμε να την ευχαριστήσουμε για την αποδοχή της πρόσκλησης μας να παρευρεθεί στην σημερινή σχολική εορτή καθώς και για την βοήθεια της στα θέματα του σχολείου και του ΣΓΚ.

Η παρουσία της ήταν ιδιαίτερα τιμητική για εμάς & το σχολείο μας.

Το Δ.Σ του ΣΓΚ θέλει να συγχαρεί τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς, τον θεατρολόγο κ. ΤΣΟΥΜΑ Μ. και τον μουσικό κ. ΚΛΑΥΔΙΑΝΟ Δ. για την εξαιρετική και συγκινητική παράσταση.

Πριν την έναρξη της γιορτής ο Πρόεδρος και η Γ.Γ. του ΔΣ του ΣΓΚ παρέδωσαν στο σχολείο τον απινιδωτή με την ευχή «να μην χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί ποτέ».

Τα ΡΠΔΣ είναι το πρώτο σχολείο στον Πειραιά που διαθέτει απινιδωτή και θα μπορεί επιπλέον να χρησιμοποιηθεί και από τα γύρω σχολεία αλλά και την γύρω περιοχή όταν το σχολείο θα είναι ανοικτό.

Επιπρόσθετα ανακοινώσαμε την δωρεά 12 νέων υπολογιστών (towers) στο σχολείο μέσω χορηγίας που καταφέραμε να εξασφαλίσουμε. Ο χορηγός δεν θέλει να δημοσιοποιήσει το όνομά του και θα το σεβαστούμε.

Σκοπός μας είναι να έχουν όλες οι τάξεις νέους υπολογιστές και πλέον στο εργαστήριο πληροφορικής ο κάθε μαθητής να έχει τον δικό του υπολογιστή.

Επιπλέον σας ανακοινώνουμε ότι τις προσεχείς ημέρες ο ΣΓΚ θα δωρίσει αθλητικό εξοπλισμό στο σχολείο αξίας 500€ για να μπορούν οι μαθητές να αθλούνται με περισσότερη ευχέρεια.

Το ΔΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους γονείς και τα μέλη του ΔΣ που εργάστηκαν αθόρυβα και αποδοτικά όλο αυτό το χρονικό διάστημα για να εξασφαλιστούν αυτές οι δυο μεγάλες χορηγίες.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε ΟΛΟΥΣ ( γονείς & κηδεμόνες, εκπαιδευτικούς και τις διευθύνσεις των 3 σχολείων) για την πολύτιμη βοήθειά σας και τα καλά σας λόγια, που μας δίνουν όρεξη και δύναμη για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε και να κάνουμε ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ το ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ μας ΣΧΟΛΕΙΟ.

Το ΔΣ του ΣΓΚ

https://www.facebook.com/reel/2344314425761945