• 2103002216
  • sgkdralleios@gmail.com
  • Αλεξάνδρου 3 και Τζαβέλλα, Πειραιάς
Αρχείο
Επιστολή συλλόγου με την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2017-2018

Επιστολή συλλόγου με την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2017-2018

Πειραιάς, 15/09/2017

Επιστολή συλλόγου με την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2017-2018

Αγαπητοί γονείς,

Συνεχίζουμε και αυτή τη σχολική χρονιά τη συχνή επικοινωνία μαζί σας, προκειμένου να βελτιώνουμε από κοινού την ποιότητα της καθημερινότητας, των παιδιών μας στο σχολείο μας. Είναι γνωστό ότι οι μοναδικοί πόροι του Συλλόγου είναι οι συνδρομές των μελών του και τα έσοδα από τις εκδηλώσεις, που διοργανώνονται κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Το ετήσιο ποσό της συνδρομής είναι 20 ευρώ ανά οικογένεια. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνεται η ιδιωτική ασφάλιση των παιδιών, για ατύχημα εντός του σχολείου, αλλά και σε εκδηλώσεις, που γίνονται υπό την ευθύνη της Δ/νσης, εντός και εκτός σχολείου, καθώς και για το διάστημα προσέλευσης και αποχώρησης προς και από το σχολείο (θα σας σταλεί ιδιαίτερη ενημέρωση, για συμπλήρωση στοιχείων). Επίσης, περιλαμβάνεται η συμβολή μας στις αμοιβές των υπαλλήλων καθαριότητας του σχολείου.

Παρακαλούμε να γίνει κατανοητή από όλους μας η αναγκαιότητα καταβολής των συνδρομών. Προς εξυπηρέτηση σας, παραθέτουμε τον Λογαριασμό Τραπέζης του συλλόγου στην Τράπεζα Πειραιώς Αρ.Λογ.:6055-040030-698, και IBAN: GR8801710550006055040030698. H κατάθεση θα γίνεται με το όνομα του παιδιού και η αιτιολογία που γίνεται η πληρωμή

(π.χ. Ετήσια συνδρομή από Παπάδοπουλο Ιωάννη μαθητή ΣΤ 1).

Για περισσότερες πληροφορίες στο γραφείο του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος παρέχει τη δυνατότητα της φύλαξης των μαθητών τόσο κατά τις πρωινές ώρες πριν την έναρξη των μαθημάτων 7.00 π.μ. – 8.00 π.μ. αλλά και μετά το τέλος της πρωινής διδασκαλίας 01.10 μ.μ. – 4:30 μ.μ. Το κόστος της φύλαξης ανέρχεται στα 200 ευρώ ετησίως και καταβάλλεται σε δύο δόσεις των 100, η πρώτη τον Οκτώβριο και η δεύτερη τον Φεβρουάριο. Σε περίπτωση που επιθυμείτε φύλαξη για λιγότερο διάστημα, τότε το κόστος διαμορφώνεται αναλόγως: ένας μήνας – 30 ευρώ, μία εβδομάδα 10 ευρώ, ημερήσια φύλαξη-3 ευρώ. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει καταβληθεί η ετήσια συνδρομή προς το Σύλλογο. Όσοι γονείς ενδιαφέρονται για φύλαξη, να το δηλώσουν στο γραφείο του Συλλόγου μέχρι την προσεχή Παρασκευή 22/09.

Στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας www.sgkdralleios.gr, θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τις δράσεις μας, διάφορα θέματα γενικού ενδιαφέροντος και σας καλούμε να την επισκεφθείτε και να μας πείτε την άποψη σας, προτάσεις για βελτίωση κ.λ.π. Όσοι επαγγελματίες, μέλη μας ή μη, επιθυμούν να βάλουν κάποια διαφημιστική καταχώρηση σε αυτήν, παρακαλούνται να απευθύνονται στο γραφείο του συλλόγου, στην πρόεδρο κα. Μπουρδάκου Ρωξάνη (6932568816) και την ταμία κα Μαρίλη Γιαννίση (6944318573).

Σύντομα θα ξεκινήσουν οι δραστηριότητες του συλλόγου. Σε επόμενη επιστολή μας θα ενημερωθείτε για τις προτεινόμενες δραστηριότητες. Επίσης, θα σας ενημερώσουμε και για άλλα θέματα, όπως δράσεις αλληλεγγύης, ασφάλιση παιδιών, ετήσια φωτογράφηση, χριστουγεννιάτικο παζάρι κλπ.

Η δράση μας στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά όλων μας. Χρειαζόμαστε τις ιδέες σας, τις τυχόν ειδικές γνώσεις και ικανότητες που έχετε, αλλά και την απλή παρουσία σας σε ό,τι διοργανώνουμε. Γι αυτό σας καλούμε να πλαισιώσετε τις προσπάθειές μας και ελπίζουμε ότι και αυτή τη χρονιά θα ανταποκριθείτε, συμμετέχοντας στις προσπάθειές μας.

Αφήστε στοιχεία επικοινωνίας στο γραφείο του Συλλόγου, αναφέροντας εν συντομία τομείς πού μπορείτε να προσφέρετε και να βοηθήσετε και κάποιο μέλος του ΔΣ θα επικοινωνήσει μαζί σας.

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ :

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ :

ΤΑΞΗ ΠΑΙΔΙΟΥ/ΩΝ :

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ/ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ :

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ :

  1. ΤΗΛ. ΣΤΑΘΕΡΟ :
  2. ΤΗΛ. ΚΙΝΗΤΟ :
  3. E-mail :
  4. ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ:

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ