• 2103002216
  • sgkdralleios@gmail.com
  • Αλεξάνδρου 3 και Τζαβέλλα, Πειραιάς
Αρχείο
ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ – ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2017-18

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ – ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2017-18

Πειραιάς, 26/09/2017

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Ραλλείων Σχολείων βρίσκεται δίπλα στα παιδιά μας πάντα σε συνεργασία με τη διεύθυνση και το σύλλογο διδασκόντων.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Ο σύλλογος πήρε την απόφαση να καλύψει το κόστος έκτακτου πλήρους καθαρισμού των υποδομών του σχολείου μας (αίθουσες διδασκαλίας, τουαλέτες κλπ) λόγω των αυξημένων απαιτήσεων καθαριότητας.

Ο καθαρισμός πραγματοποιείται σε δύο φάσεις:

1η φάση: την προηγούμενη Κυριακή 24/09 έγινε ο καθαρισμός των αιθουσών των Α΄τάξεων μαζί με τις τουαλέτες, επίσης των αιθουσών Δ1, Δ2, Γ-Δ, Ε1, Ε2, Ε-Στ

2η φάση: την προσεχή Κυριακή 1/10 θα καθαρισθούν οι αίθουσες των Β΄ και Γ’ τάξεων Δημοτικού καθώς και Στ1 και Στ2, και οι εξωτερικοί διάδρομοι.

Ο καθαρισμός περιλαμβάνει πατώματα, θρανία, τοίχους, τζάμια.

Παράλληλα ενημερώνουμε όλα τα μέλη μας πως ο Σύλλογός μας θα εξακολουθήσει να συνδράμει ώστε να καλυφθεί τμήμα της αμοιβής μιας επιπλέον (πέραν των δύο τακτικών που έχουν ορισθεί από τον Δήμο) υπαλλήλου καθαριότητας για όλη τη χρονιά .

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σύντομα θα ξεκινήσουν οι δραστηριότητες του συλλόγου. Παρακάτω αναφέρονται οι προτεινόμενες δραστηριότητες και ώρες καθώς και μία φόρμα για να συμπληρωθούν τα στοιχεία του ενδιαφερόμενου και να παραδοθεί στο γραφείο του συλλόγου ή να αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση sgkdralleios@gmail.com. Όποιος γονέας ή κηδεμόνας επιθυμεί και έχει την δυνατότητα να παρίσταται (επικουρικά με κάποια από τα μέλη του ΔΣ) κάποιο Σάββατο 2 με 3 ώρες, κατά την διάρκεια των δραστηριοτήτων, για να βοηθάει στην διαχείριση και διεκπεραίωση των διαφόρων θεμάτων που ανακύπτουν κατά την διάρκεια υλοποίησης των δραστηριοτήτων, μπορεί να επικοινωνήσει με κάποιο μέλος του Συλλόγου ή στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση sgkdralleios@gmail.com, αφήνοντας στοιχεία επικοινωνίας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς – κηδεμόνες που έσπευσαν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους τόσο για τις δράσεις του συλλόγου, αλλά και να καταβάλλουν το κόστος της ετήσιας συνδρομής ώστε να επισπεύσουμε τις διαδικασίες για την ετήσια ομαδική ασφάλιση των παιδιών μας.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τις δραστηριότητες του Συλλόγου περιόδου 2017 – 2018
Όνομα και Επίθετο Παιδιού/ών: …………………………………………………………………………………………………………………..

Τηλ. Σταθερό: ……………………………….. Τηλ. Κινητό:………………………………………………

Δ/νση Ηλεκτρ. Ταχυδρομείου (e-mail):…………………………………………………………………..

Τάξη του/των παιδιού/ών:…………………………………………………………………………………..

ΕΠΙΘΥΜΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ/ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗ/ΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ/ΕΣ

(επιλέγετε, με ένα κύκλο στην αρίθμηση, από μία έως τρεις το πολύ δραστηριότητες):

  1. ΚΑΡΑΤΕ (Σάββατο ώρα: 13:00)
  2. ΣΚΑΚΙ (Δευτέρα 1:20 / Σάββατο 12:00)
  3. ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟ (Σάββατο 11:00)
  4. ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ (Σάββατο 12:00)
  5. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ (Σάββατο 10:00)
  6. ΒΟΛΕΥ (Σάββατο 10:00)

Τα τμήματα θα λειτουργήσουν, εφ’όσον είναι ικανοποιητικός ο αριθμός των συμμετεχόντων.

Παρακαλούμε να επιστρέψετε τη σελίδα αυτή συμπληρωμένη στα γραφεία του Συλλόγου, μέχρι την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017.

ΤΟ ΔΣ του Συλλόγου