• 2103002216
  • sgkdralleios@gmail.com
  • Αλεξάνδρου 3 και Τζαβέλλα, Πειραιάς
Αρχείο
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR – ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ – ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

  1. Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 από τις 11:00 π.μ., μέχρι τις 15:00 μ.μ., στο αμφιθέατρο των σχολείων μας. Καλούμε όλους τους γονείς του σχολείου μας επαγγελματίες και μη, που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν και να διαθέσουν τα προϊόντα τους στο Bazaar να επικοινωνήσουν με την Κα Ρωξάνη Μπουρδάκου τηλ: 693 2568816 το αργότερο μέχρι τις 21 Νοεμβρίου.
  2. Σας υπενθυμίζουμε ότι συνεχίζονται οι συμμετοχές για την ομαδική ασφάλιση όσοι ενδιαφέρεστε θα πρέπει να το δηλώσετε στο γραφείο του Συλλόγου με την προϋπόθεση να πληρωθεί η ετήσια συνδρομή.
  3. Την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2014 θα γίνει η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου στις 12.30μμ. Σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 την ίδια ώρα (σύμφωνα με το καταστατικό) όπου θα γίνουν και οι Αρχαιρεσίες των οργάνων του Συλλόγου. Όσοι επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για τα όργανα του Συλλόγου παρακαλούνται να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση, που θα βρίσκεται στα γραφεία του Συλλόγου. Σας υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι γονείς ή οι κηδεμόνες που είναι ταμειακά εντάξει (δηλ. έχουν καταβάλει την ετήσια συνδρομή προς το Σύλλογο). Η οικονομική τακτοποίηση μπορεί να γίνει έως την έναρξη της Γ.Σ. Περισσότερες πληροφορίες για την διενέργεια των αρχαιρεσιών θα δοθούν σε επόμενη επιστολή του Συλλόγου.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΡΑΛΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ