• 2103002216
  • sgkdralleios@gmail.com
  • Αλεξάνδρου 3 και Τζαβέλλα, Πειραιάς
Αρχείο
Ενημέρωση για συνάντηση με το Δήμαρχο Πειραιά, νέες δραστηριότητες Σαββάτου, κοπή βασιλόπιτας και συγκεντρωση τροφίμων

Ενημέρωση για συνάντηση με το Δήμαρχο Πειραιά, νέες δραστηριότητες Σαββάτου, κοπή βασιλόπιτας και συγκεντρωση τροφίμων

Αγαπητοί γονείς και μαθητές

  1. Την Τρίτη 8/1/2013 το ΔΣ του Συλλόγου μας είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Πειραιά, στην οποία συμμετείχαν ο Διευθυντής και ο Υποδιευθυντής των σχολείων μας, για δύο θέματα :

α. Επιδιορθώσεις στα κτίρια των σχολείων μας.

Συμφωνήθηκε να σταλεί από τον δήμο τεχνικό κλιμάκιο, για να γίνει αυτοψία (έγινε) και εν συνεχεία αποκατάσταση των επικίνδυνων βλαβών (όπως πιθανές αποκολλήσεις σοβάδων), αποξήλωση στις φλούδες χρώματος στην οροφή του αμφιθεάτρου κ.α., που ήδη υλοποιούνται.

β. Διαρρήξεις και κλοπές – αντιμετώπισή τους.

Συμφωνήθηκε (επειδή έχουν γίνει 5 διαρρήξεις το τελευταίο διάστημα να ληφθούν από τον Σύλλογο τρεις προσφορές για τοποθέτηση συναγερμού (είναι ήδη στα χέρια μας) και να συμβάλει ο Δήμος οικονομικά στην αγορά και τοποθέτησή τους, μέχρι του ποσού των 1500€. Τα υπόλοιπα (αν χρειασθεί) θα τα συμπληρώσει ο Σύλλογος.

  1. Με απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου εξετάζεται η πιθανότητα να ενταχθούν και να γίνονται κάθε Σάββατο κάποιες νέες δραστηριότητες ανάμεσα από τις εξής: Θεατρικό παιχνίδι , Αγγλικά, Γαλλικά, κωπηλασία (σε όμιλο του Πειραιά, για παιδιά 5ης και 6ης , που ξέρουν κολύμπι) και ζούμπα για τις γυναίκες. Μόνο για τα Αγγλικά και τα Γαλλικά να αναφερθεί η τάξη ή τάξεις φροντιστηρίου του/ των παιδιού/ιών. Με επόμενη ανακοίνωση θα ενημερωθείτε ποιες τελικά θα υλοποιηθούν. Όσοι/ες ενδιαφέρεστε, επιστρέψτε την αίτηση που ακολουθεί συμπληρωμένη.
  2. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Σύλλογος προμήθευσε σήμερα τις βασιλόπιτες για τις 16 τάξεις των παιδιών και για τους δασκάλους. Τα βιβλία που θα δοθούν σε όσα παιδιά τύχουν το νόμισμα, μας τα προμήθευσε (τα μισά δωρεάν και τα άλλα με έκπτωση), το βιβλιοπωλείο ” ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ”.
  3. Τέλος, στα πλαίσια δράσεων αλληλεγγύης, που υιοθετεί ο Σύλλογός μας αυτές τις δύσκολες εποχές που όλοι ζούμε, σας καλούμε να προσφέρετε τρόφιμα μακράς διαρκείας, όπως γάλα, μακαρόνια, όσπρια, λάδι, αλεύρι, ζάχαρη, μπισκότα κ.α. Η συλλογή τους θα γίνει στο γραφείο του Συλλόγου, μέχρι το τέλος Ιανουαρίου με πρόθεση να δοθούν σε παιδιά των σχολείων μας, που τυχόν έχουν ανάγκη. Όποιος/α από το σχολείο μας επιθυμεί να λάβει αυτού του είδους την βοήθεια, μπορεί να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο του Συλλόγου στο 6972088821. Θα υπάρξει απόλυτη εχεμύθεια και τα τρόφιμα θα σταλούν στο σπίτι του ενδιαφερόμενου. Αν δεν ζητηθούν από μέλη του Συλλόγου, θα δοθούν σε παιδιά σχολείου που εσείς θα μας υποδείξετε, εάν και εφόσον γνωρίζετε κάποιο, στο οποίο υπάρχει πρόβλημα σίτισης.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Οι δραστηριότητες είναι ανοικτές και για αποφοίτους των σχολείων μας, καθώς και για γονείς, ακόμη και για παιδιά δημοτικού, εκτός των σχολείων μας. Παρακαλούμε, στην αίτηση που ακολουθεί, να επιλέξετε εκείνες τις δραστηριότητες, που θέλετε να συμμετάσχει το παιδί σας ή εσείς (επιλέγετε, με ένα κύκλο στην αρίθμηση, από μία έως τρεις το πολύ δραστηριότητες). Για διευκόλυνσή σας, δίπλα σε κάθε δραστηριότητα αναφέρουμε την πιθανή ώρα διεξαγωγής.

Όνομα/τα και Επίθετο Παιδιού/ών ή/και γονέων (εφόσον αφορά γονείς)

…………………………………………………………………………………………………………………..

Τηλ. Σταθερό: ……………………………….. Τηλ. Κινητό:………………………………………………

Δ/νση Ηλεκτρ. Ταχυδρομείου (e-mail):…………………………………………………………………..

Τάξητου/των παιδιού/ών:…………………………………………………………………………………..

  1. ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (11:00 – 12:00)
  2. ΑΓΓΛΙΚΑ (12:00 – 13:00)
  3. ΓΑΛΛΙΚΑ (11:00 – 12:00)
  4. ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ (9:30 με 10:30), στο Πασαλιμάνι
  5. ΖΟΥΜΠΑ (12:00 -13:00)

Τα τμήματα θα λειτουργήσουν, μόνο αν είναι ικανοποιητικός ο αριθμός των συμμετεχόντων. Μετά τη συλλογή και επεξεργασία των αιτήσεων, θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων, στην είσοδο του σχολείου, οι οριστικές ώρες διεξαγωγής των δραστηριοτήτων, που θα έχουν ικανοποιητική συμμετοχή.

Παρακαλούμε να επιστρέψετε την αίτηση αυτή συμπληρωμένη στα γραφεία του Συλλόγου (κ. Βανέσα), μέχρι την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ