• 2103002216
  • sgkdralleios@gmail.com
  • Αλεξάνδρου 3 και Τζαβέλλα, Πειραιάς
Αρχείο
Ημερήσια κρουαζιέρα σε Ύδρα, Πόρο, Αίγινα την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Ημερήσια κρουαζιέρα σε Ύδρα, Πόρο, Αίγινα την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

O Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων σας προσκαλεί σε μονοήμερη κρουαζιέρα σε Ύδρα, Πόρο, Αίγινα, την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013. Η αναχώρηση του πλοίου ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ θα πραγματοποιηθεί στις 8 το πρωί ακριβώς από τη Μαρίνα Φλοίσβου (δίπλα από το Αβέρωφ), οπότε παρακαλείστε να παρευρίσκεστε στο σημείο αναχώρησης το αργότερο μέχρι τις 7:30. Κοντά στο σκάφος υπάρχει χώρος για πάρκινγκ. Η επιστροφή μας θα γίνει στις 7:30 απόγευμα.

Η εκδρομή απευθύνεται στους μαθητές, τους δασκάλους, τους γονείς και τους φίλους του σχολείου μας.

Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής:

08:00 Αναχώρηση : Λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση, η ξεναγός και οι πλοιοσυνοδοί θα σας ζητήσουν να συγκεντρωθείτε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου για να γνωριστείτε και να σας δώσουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πλοίο, το πρόγραμμα της κρουαζιέρας και να νησιά, ώστε να γίνει όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη η ημέρα σας.

11:00 Άφιξη στην Ύδρα – 12:50 Αναχώρηση από Ύδρα: Παραμονή περίπου 2 ώρες. Ευκαιρία για περίπατο στα γραφικά σοκάκια. Στο νησί μπορείτε να επισκεφτείτε το Εκκλησιαστικό Βυζαντινό Μουσείο, το Ιστορικό Αρχείο Μουσείο Ύδρας, καθώς και τις ιστορικές κατοικίες του Παύλου Κουντουριώτη και του Λαζάρου Κουντουριώτη.

Μετά την αναχώρηση από την Ύδρα θα ανοίξει το μεσημεριανό γεύμα στο πλοίο.

14:00 Άφιξη στον Πόρο – 14:50 Αναχώρηση από Πόρο: Παραμονή περίπου 1 ώρα. Ώρα για καφέ.

16:00 Άφιξη στην Αίγινα – 18:00 Αναχώρηση από Αίγινα: Παραμονή περίπου 2 ώρες. Ευκαιρία για μπάνιο στις κοντινές παραλίες ή για επίσκεψη στον Ιερό Ναό της Αφαίας.

Κατά την επιστροφή μας προς τον Φλοίσβο θα έχουμε τη δυνατότητα παρακολούθησης του ψυχαγωγικού προγράμματος από τους μουσικούς και τους χορευτές του πλοίου.

19:30 Επιστροφή στη Μαρίνα Φλοίσβου

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Το κόστος για τους ενήλικες είναι 35 ευρώ το άτομο.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Τα παιδιά πρέπει οπωσδήποτε να συνοδεύονται από κάποιον ενήλικο.

Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει τα εισιτήρια και το μεσημεριανό γεύμα μπουφέ στο εστιατόριο του πλοίου, με γεύσεις από τη Μεσογειακή κουζίνα (Σαλάτες, plateau τυριών, κρύα και ζεστά πιάτα και γλυκό). Αναψυκτικά, χυμοί και ποτά δεν περιλαμβάνονται στην τιμή.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν στο γραφείο του Συλλόγου, μέχρι την Τρίτη 28 Μαΐου, καταθέτοντας την παρακάτω φόρμα – δήλωση συμμετοχής, καθώς και το κόστος συμμετοχής. Παρακαλείστε να συμπληρώσετε ευκρινώς τα ονόματα των παιδιών και των συνοδών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την έφορο του Συλλόγου κα Ρωξάνη Μπουρδάκου στο 69325688816 ή την αντιπρόεδρο κα Χαρά Παπαχρηστοπούλου στο 6975861039.

Σας περιμένουμε.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ