• 2103002216
  • sgkdralleios@gmail.com
  • Αλεξάνδρου 3 και Τζαβέλλα, Πειραιάς
Αρχείο
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ – ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 18/03/2018

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ – ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 18/03/2018

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Ραλλείων Π.Π.Δ.Σ.Α., σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων, αλλά και τους /τις μαθητές/τριες των σχολείων μας, τη Κυριακή 18 Μαρτίου, από τις 12.00π.μ. έως τις 15.00μ.μ, διοργανώνουν από κοινού μέρα αλληλεγγύης, ενόψει της Πασχαλινής Περιόδου προσφέροντας στον Εθελοντικό Οργανισμό για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τρόφιμα μακράς διάρκειας, προϊόντα υγιεινής και είδη οικιακής χρήσης που θα συγκεντρωθούν από τις δικές σας προσφορές. Η συγκέντρωση των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο αμφιθέατρο των σχολείων μας.

Σας παραθέτουμε ενδεικτική λίστα προϊόντων:

– Συσκευασμένα είδη τροφίμων: γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, κακάο, λάδι, ρύζι, σάλτσα ντομάτας, μπισκότα, κρουασάν, αλάτι, ξύδι, μπαχαρικά, όσπρια, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, πουρέ, δημητριακά, φρυγανιές, βρεφικές κρέμες και βρεφικά γάλατα Νο 1 & 2, αλεύρι, ζάχαρη, χυμούς.

– Είδη βρεφικής φροντίδας: πάνες, μωρομάντηλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρέμες περιποίησης βρεφών. – Είδη προσωπικής φροντίδας: σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες κ.λ.π..

– Είδη υγιεινής: σακούλες απορριμμάτων, καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης, απορρυπαντικό πλυντηρίου, χλωρίνη κ.λ.π.

– Είδη οικιακής χρήσης: χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες, λαδόκολλα, αλουμινόχαρτο, διαφανή μεμβράνη.

Παράλληλα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων διοργανώνει εκδήλωση με πασχαλινή δραστηριότητα για τα παιδιά «Κατασκευή λαμπάδας και πασχαλινών διακοσμητικών».

Στην εκδήλωση πραγματοποιείται παζάρι όπου θα βρείτε επίσης χειροποίητες λαμπάδες και ευφάνταστες λύσεις για οικονομικά πασχαλινά δώρα. Όποιος θέλει να συμμετάσχει με πάγκο στο παζάρι ή να βοηθήσει στη διοργάνωση, μπορεί να καλέσει στα τηλέφωνα 6932568816 (κ. Μπουρδάκου) 6977155355 (κ. Ζαχαράκη), 6937189740 (κ. Μαντάγαρη), 6937205749 (κ. Καραγιάννης) ή να περάσει το Σάββατο από το γραφείο του συλλόγου στις 11.00 το πρωί και κατά τις ώρες που διεξάγονται οι σαββατιάτικες δραστηριότητες του Συλλόγου.

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως είναι έτοιμα τα μπλουζάκια (T–shirt) σε άσπρο και μπλε χρώμα με το σήμα και το λογότυπο του σχολείου μας τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε στο παζάρι ή να παραγγείλετε το νούμερο και την ποσότητα που επιθυμείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου sgkdralleios@gmail.com Τα μπλουζάκια της προηγούμενης παραγγελίας βρίσκονται ήδη στο γραφείο του Συλλόγου απ΄όπου μπορείτε να τα παραλάβετε.