• 2103002216
  • sgkdralleios@gmail.com
  • Αλεξάνδρου 3 και Τζαβέλλα, Πειραιάς
Αρχείο
ΕΚΔΡΟΜΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙ SPORTCAMP ΚΥΡΙΑΚΗ 3/06/2018

ΕΚΔΡΟΜΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙ SPORTCAMP ΚΥΡΙΑΚΗ 3/06/2018

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων διοργανώνει ημερήσια εκδρομή την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 στον πολυχώρο άθλησης και αναψυχής SPORTCAMP στο Λουτράκι ( Ώρα αναχώρησης από το χώρο του σχολείου 08.00 – Επιστροφή στο σχολείο 19.00)
Ελάτε να διασκεδάσουμε μικροί – μεγάλοι και να απολαύσουμε μία ημέρα στην εξοχή σε μία καταπράσινη τοποθεσία με αθλητικές υποδομές, χώρους εστίασης και αναψυχής. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν γήπεδα ποδοσφαίρου, τέννις, beach soccer, beach volley, εγκαταστάσεις τοξοβολίας, παιδική χαρά κ.α. (www.sportcampkids.gr)
Το πρόγραμμα της εκδρομής υλοποιείται από εξειδεκευμένο προσωπικό του πολυχώρου και περιλαμβάνει χρήση αθλητικών εγκαταστάσεων,παροχή αθλητικού εξοπλισμού, ομαδικά παιχνίδια για παιδιά ( παιχνίδια συνεργασίας, σκυταλοδρομίες, διελκυστίνδα και άλλα ομαδικά παιχνίδια), πισίνα (μόνο για τα παιδιά), υπαίθρια δραστηριότητα τοξοβολίας. Για τη χρήση της πισίνας τα παιδιά πρέπει να έχουν μαγιώ, σκουφάκι, σαγιονάρες και να το δηλώσουν στη δήλωση που ακολουθεί. Επίσης περιλαμβάνεται εξοπλισμός πρώτων βοηθειών και ασφάλεια αστικής ευθύνης. Τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα.
Το κόστος της εκδρομής ανέρχεται στα 15 ευρώ το άτομο και καλύπτει την μεταφορά με τα πούλμαν και την είσοδο και συμμετοχή στα αθλητικά προγράμματα του Sportcamp.
Μπορείτε να φέρετε κολατσιό μαζί σας αλλά υπάρχει και η δυνατότητα γεύματος στο εστιατόριο του πολυχώρου την οποία πρέπει να δηλώσετε στη φόρμα που ακολουθεί :1η επιλογή ( Lunch box): Μπέργκερ, πατάτες τηγανητές, σαλάτα και φρούτο (+5 ευρώ το άτομο) ή 2η επιλογή Γεύμα σε μπουφέ: Λεμονάτο κοτόπουλο, πατάτες τηγανητές, ζυμαρικό με κιμά, πίτσα, σαλάτα εποχής, τυρί, αναψυκτικό ή χυμό και φρούτο (+8 ευρώ το άτομο)
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ έως την Παρασκευή 25/05 στους εκπαιδευτικούς των τάξεων Ή ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26/05 ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ Τράπεζα Πειραιώς Αρ.Λογ.:6055-040030-698, και IBAN: GR8801710550006055040030698 ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 25/05 ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ.
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
(Συμπληρώστε αν είναι ενήλικας ή παιδί)
ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕΝΟΥ (συμπληρώστε 1η ή 2η επιλογή)
ΤΑΞΗ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Χρήση πισίνας