• 2103002216
  • sgkdralleios@gmail.com
  • Αλεξάνδρου 3 και Τζαβέλλα, Πειραιάς
Αρχείο
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ

Αγαπητοί γονείς,

Σε συνέχεια της από 5.11.2018 ανακοίνωσής μας, σας ενημερώνουμε ότι η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση η οποία είχε ορισθεί να πραγματοποιηθεί την 16η Νοεμβρίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00μμ δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη απαρτία. Κατά συνέπεια, η Γ.Σ. θα επαναληφθεί κατά τα οριζόμενα από το καταστατικό, την ερχόμενη Παρασκευή 23η Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18:30 με τα ίδια θέματα (ως κι η από 1.11.2018 ανακοίνωσή μας.):

· έγκριση του διοικητικού και οικονοµικού απολογισµού του Δ.Σ.,

· ορισμός ηµεροµηνίας διεξαγωγής των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέων µελών Δ.Σ. , Ελεγκτικής Επιτροπής , Εκπροσώπου στη σχολική επιτροπή του Σχολείου και Εκπροσώπων στην Ένωση Συλλόγου Γονέων του Δήµου Πειραιά

· εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

Την τρέχουσα εβδομάδα μόνο, 19/11 – 23/11 μπορείτε να υποβάλλετε την υποψηφιότητά σας στα όργανα του ΔΣ ή στο email sgkdralleios@gmail.com έως και την ημέρα της ΓΣ, δηλ. το απόγευμα Παρασκευής 23/11. Για το λόγο αυτό έχουμε ήδη αναρτήσει τα σχετικά έντυπα στους πίνακες ανακοινώσεων.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ

Δικαίωμα για να συμμετάσχει ένας γονέας ή κηδεμόνας στη Γ.Σ. και στη ψηφοφορία έχει ο γονέας που έχει ήδη ή θα καταβάλει την ετήσια συνδρομή των €20 στον Σύλλογο έως & την ημέρα της Γ.Σ. Για τυχόν απορίες απευθυνθείτε στα μέλη του Δ.Σ. Επίσης, το καταστατικό είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα ΣΓΚ Ραλλείων Δημοτικών και μπορείτε να το βρείτε και στο γραφείο του συλλόγου μας.

Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη και σας καλούμε να συμμετάσχετε ενεργά στο Σύλλογο!

Με τιμή

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Ραλλείων Π.Δ.Σ.Π.Α.