Επιστολή του ΔΣ του συλλόγου μας στο τμήμα οδοποιίας του Δ. Πειραιά για την κατάσταση του πεζοδρομίου μπροστά στο σχολείο μας

Αξιότιμοι Κύριοι/ Κυρίες,

Εκπροσωπούμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των Ράλλειων Πειραματικών Δημοτικών Σχολείων και με το παρόν μήνυμά μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την κακή κατάσταση των πεζοδρομίων γύρω από το χώρο το Σχολείου.
Τα Ράλλεια Πειραματικά Δημοτικά Σχολεία φιλοξενούν καθημερινώς περίπου 400 μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων , όπως επίσης απασχολούν 50 δασκάλους και βοηθητικό προσωπικό.
Όπως γίνεται αντιληπτό και ιδιαίτερα λόγω της γειτνίασης επίσης των Ράλλειων με άλλα δύο σχολεία στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο (35ο Δημοτικό και 36ο Νηπιαγωγείο Πειραιώς), ο αριθμός των ατόμων που χρησιμοποιούν τα πεζοδρόμια αυξάνεται γεωμετρικά.
Παρακαλούμε την άμεση επέμβασή σας για την αντικατάσταση των πλακών του πεζοδρομίου και το ξερίζωμα κομμένων δέντρων και ριζών, καθώς τον τελευταίο καιρό, έχουν υπάρξει πολλά παράπονα για την κατάσταση των πεζοδρομίων γύρω από το Σχολείο μας και καθίσταται άμεση η ανάγκη των πλακών με καινούργιες, έτσι ώστε να αποφευχθεί κάποιο σοβαρό ατύχημα οποιουδήποτε πολίτη ή μαθητή. Επίσης, λόγω της επικείμενης επίσκεψης Γάλλων μαθητών και μαθητριών, στα πλαίσια εκπαιδευτικών δράσεων του Σχολείου, θεωρείται ορθή η αλλαγή των υπερηψωμένων πλακών του πεζοδρομίου και το ξερίζωμα των ριζών των δέντρων.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις ενέργειές σας.